Happyfarmlife box

Cadeaubox vol genietmomentjes

 

 

Met Happyfarmlife laat ik anderen meegenieten van alles op en rond ons bedrijf. Vanaf september 2019 kan dat ook met Topeitjes in onze eigen cadeauverpakking! Zo geven we mensen thuis een genietmoment van de boerderij.

Organiseer je een event, geef je een feestje of wil je een uniek bedankje weggeven? Ik denk graag mee over hoe je met onze happyfarmlifeboxen extra indruk kunt maken. Bijvoorbeeld door een label aan de eierdoosjes te hangen met jouw eigen boodschap of een speciale happyfarmlifefilm te maken die past bij dit cadeau.

Duurzaam ondernemen

Met elk gekocht eierdoosje maakt je als klant ons bedrijf nog mooier. 5% van de verkoopprijs gaat bij ons in de spaarpot om het bedrijf te verduurzamen.

De verkoop van Happyfarmlife-eieren is voor mij een manier om genietmomenten te delen, mijn verhaal aan de consument te vertellen en aan een kortere keten te werken. Voor ons is het een van de manieren om met een relatief klein bedrijf toch rendabel te zijn.

Eerste duurzaamheidsdoel gehaald!

Wat begon met een vraag op Twitter, leidde tot een heuse notenboomgaard op onze boerderij! Hierdoor wordt CO2 op een natuurlijke manier vastgelegd.

Meer weten:

 

Nieuw Groen

Vragen? Bel, mail, tweet gerust

(soms kan ik niet gelijk reageren omdat er ook gezaaid, geoogst en gemolken moet worden)

info@happyfarmlife.nl