Video op maat

 

 

Beelden van het boerenleven zijn perfect om een boodschap over te brengen. Ik maak graag films met een positieve insteek, eenvoud en humor. Wil jij een mooie film met agrarische beelden voor jouw bedrijf, project of idee? Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Kijk hieronder alvast naar vier voorbeelden van projecten die ik gemaakt heb.

Het boerenleven is ontzettend mooi. Maar het kan ook zwaar zijn. Op die momenten is het goed om over je zorgen te praten. Goed om deze film voor Agrozorgwijzer (een project van NZO en ZuivelNL) te mogen maken samen met  Jeroen Ilbrink van Agriair en Christel van Raaij.

Deze film heb ik gemaakt voor het initiatief Boeren van Nederland. Deze boeren zoeken actief het gesprek met de samenleving op. Op Valentijnsdag konden boeren dit filmpje sturen naar iemand waar ze graag een keer een gesprek mee wilden. Het liefst een persoon buiten de agrarische bubbel. Dit heeft vele mooie gesprekken opgeleverd.

Beelden van dieren en hun gedrag zijn perfect te gebruiken om het gedrag van mensen op een lichte manier bespreekbaar te maken. In opdracht van coach en mediator Dorine Zwaan maakten Frank Evenhuis (student mediaopleiding) en ik deze film over mediation. 

Ik heb meegedaan aan de Praktijkschool voor Verbindend Ondernemen. Om boeren en boerinnen te inspireren om ook aan deze praktijkschool deel te nemen heb ik deze film gemaakt in opdracht van LTO Noord. 

Vragen? Bel, mail, tweet gerust

(soms kan ik niet gelijk reageren omdat er ook gezaaid, geoogst en gemolken moet worden)

info@happyfarmlife.nl